Ungdommens Holmenkollrenn

Det blir skirenn!

Det blir Ungdommens Holmenkollrenn i Holmenkollen i 2020 også. Vi har fått henvendelser med spørsmål om det blir UHR i kollen og selv med begrenset tilgang på snø blir rennet gjennomført som normalt. Løypen blir derimot noe endret fra den klassiske UHR løypa. 

Dere finne mer info om den nye løypa her: Løypekart

Det blir begrenset med muligheter for å teste smøring. Så det kan være greit å måte opp i god tid. Løypene er som normalt stengt under arrangementet for å sikre best mulig forhold for alle. 

Det blir skirenn!

Det blir renn i år også. Vi har fått flere henvendelser med spørsmål om det ikke blir renn grunnet snømangel. Vi må gjøre om den klassiske løypa og du finner ny løype her (løypekart). Det vil være begrensede muligheter til å teste ski og smøring, så møt opp i god tid.  

Close Menu